Bislett Stadion | 10. – 11. september 2021

Victor Leksell er Findingsklar!

Den svenske 24-åringen gjør sitt første Findingsbesøk i september i år!

Unggutten fra Gøteborg har fått en enorm fart mot stjernehimmelen i løpet av 2020. Debutalbumet hans “Fånga mig när jag faller” kom i juni, og, på plata fikk vi blant annet perler som “Tappat”, “Klär av dig” og sist men absolutt ikke minst “Svag”. Sistnevnte har rundet hele 140.000.000 streams på Spotify, som har gjort den til det mest avspilte svenskspråklige låta på plattformen (med en margin på over 50. mill). Låta som originalt ble gitt ut i januar har dominert hitlistene i både Norge og Sverige siden da, og gjør det fortsatt – nesten 1,5 år senere.

Og når vi snakker om “Svag” kan vi ikke unngå å nevne den gåsehudfremkallende duetten det svenske stjerneskuddet gjorde med en annen Findingsaktuell artist, nemlig Astrid S. I forbindelse med Christine Dancke sin radiofestival på P3, møttes de to artistene på svinesundsbrua, og hvis du trenger en påminnelse på hvordan det hørtes ut anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker det ut her, nå!

Vi gleder oss helt enormt til allsangstemning når den svenske stjernen forenes med det norske publikum på Bislett Stadion

SE ARTISTBIO

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn