NERVO til Findings og Oslo for første gang!

De australske tvillingssøstrene Mim og Liv Nervo er klare for Findings. Gjør deg klar for en real dose girlpower når duoen inntar Bislett stadion!

Siden de entret livescenen i 2009 har de holdt et høyt tempo og tatt verden med storm. De har skrevet og produsert låter for kjente artister som Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki og Miley Cyrus, og var med å skrive den Grammy-vinnende hitsingelen «When Love Takes Over» med David Guetta og Kelly Rowland.

2018 ser ut til å bli deres beste år noensinne. Nylig frontet de coveret på anerkjente DJ Mag, de skal ha sin egen scene på Tomorrowland #Nervonation, de debuterte på The Tonight Show Starring Jimmy Fallon med Sofi Tukker og The Knocks, og de har lansert sitt eget plateselskap «Got Me Baby! Records» i samarbeid med Armada.

Multitalentene spiller årlig over 200 liveshow, og har stått på hovedscenen på noen av verdens største festivaler, som nevnte Tomorrowland, EDC, Lollapalooza og Creamfields. Søstrene har også hatt faste kvelder på legendariske klubber som Omnia, Hakkasan og Wet Republic i Las Vegas, samt Ushuaia på Ibiza.

I august kommer de til Oslo for første gang, stikkord: sommervibber og god stemning!