Popstjernen Jess Glynne til Findings!

Den Grammyvinnende sangerinnen og låtskriveren Jess Glynne gjør sin første Findingsopptreden! Gled deg til allsang med hits som “Rather be”, “These days” og “I´ll be there”!

Britiske Jess Glynne er en popstjerne som siden dag én har vist at hun kan formidle og skrive låter som appellerer til et stort publikum. Hun er den første kvinnelige artistene med syv #1 singler på de britiske topplistene, i 2015 vant hun Grammyprisen “Best Dance Recording” for “Rather Be” med Clean Bandit, og begge hennes album klatret til #1 i Storbritannia. På Spotify har hun i skrivende stund blitt streamet over 2,5 milliarder (!) ganger, og hadde en av fjorårets mest streamede låter med “These days” med Macklemore, Rudimental, og Dan Caplen.

Jenta fra Nord-London med den dype og sjelfulle vokalen, begynte sin reise da hun ble med i Atlantic Records-familien i 2013. Her blomstret hun raskt gjennom arbeidet med Clean Bandit og Route 94, og hun ble for alvor en artist bemerke seg. Sistnevnte ga henne sin første #1 i UK. I 2013 ga hun ut sitt første album «I Cry When I Laugh», som klatret til topps i Storbritannia og sertifisert 3 x platinum.

Albumet førte til en utsolgt turné i 2015, og da det hele var over gikk Jess rett i studioet igjen. På bare en uke med sine nærmeste venner hadde hun mer eller mindre skrevet sitt neste album “Always In Between”, som blant annet består av den herlige “I’ll Be There” og superhiten “These days” med Rudimental, Macklemore, og Dan Caplen. Albumet gikk også rett til nr #1 på UK albumlister.

Det engelske vidunderet har på rekordtid klart å skape sin helt egne unike plass blant popstjernene. Vokalstilen er inspirert av artister som Sam Cooke og Adele, mens låtskrivingen har fått stor innflytelse av Eminem og Jay-Z. Dette i kombinasjon med musikk som krysser mellom pop, soul, R&B, og house, resulterer i et helt særegent uttrykk.

Live har hun solgt ut arenashows og spilt på mange av de største toneangivende festivalene som Glastonbury, Coachella, Wireless m.m. Vi gleder oss til en magisk opptreden i august!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+