Migos er Findingsklare

Festgarantisten og den mest populære rapgruppen i verden – Migos – vet å få dansegulvet til å koke med hits som «Bad & Boujee», «Slippery» og «Walk It Talk It». Nå er de klare for å innta Bislett Stadion og Findings i august! 
 
Den hardtarbeidende og suksessrike Atlanta-trioen, Migos, bestående av Takeoff, Offset og Quavo –  har blitt kronet til intet mindre enn «the Beatles of our generation» av multitalentet Donald Glover aka Childish Gambino. Rolling Stones magazine mener at gruppen har «transcended hip-hop to become shapers of the culture». 

Gruppen har tatt et godt grep om hitlistene de siste årene med sitt catchy og energiske sound, og deres første #1 på Billboard kom med monsterhiten «Bad and Boujee» (2016). Rap-trioen har siden 2016 sluppet albumene «Culture» og «Culture II», med singlene «MotorSport», «Walk It Talk It» og «Stir Fry» som alle var innom topp 10 på Billboard Hot 100. Begge albumene gikk #1 på Billboard sin top 200 albumliste og ble med det den femte rap-gruppen i historien til å ha flere #1 album på den amerikanske listen. Det siste albumet hadde også hele 14 låter inne på singel-listen, en bragd kun gjort av The Beatles, for over 50 år siden. 

De har samarbeidet med stjerner som Pharell Wiliams, Drake, Post Malone, Travis Scott, Nicky Minaj, Cardi B, Findingsaktuelle Marshmello og mange flere. I 2020 ryktes det om et «Culture III» album, og 14.februar slapp de singelen «Give No Fxk» med Travis Scott og Young thug, som ikke overraskende gikk rett inn på Spotify’s globale toppliste.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+