Martin Garrix til Oslo og Findings for første gang!

Den internasjonale superstjernen, Martin Garrix, er endelig klar for Oslo og Findings for første gang!

En av verdens mest populære artister, #1 på DJ Mags topp 100 DJs tre år på rad, globale superhits med artister som Tiësto, Avicii, Dua Lipa, Khalid og Bebe Rexah, headliner på toneangivende festivaler som Tomorrowland og Ultra m.m. Listen over meritter til den unge nederlenderen er imponerende lang, og endelig er det hovedstaden sin tur til å få besøk av verdens største DJ.

Garrix har vært en av de mest etterspurte artistene til Findings. Det er med stor glede at vi endelig kan presentere han til Findings 2019. Han er et kjempetalent og leverer alltid et magisk show, så det er bare å glede seg til august! – Melder Martin Nielsen fra festivalledelsen.

Kun 17 år gammel, ga Martin Garrix ut sin første globale hit «Animals» som klatret til topps i UK. Siden den gang har det kun gått én vei, med monsterhits som «In the Name Of Love» med Bebe Rexha og «Scared To Be Lonley» med Dua Lipa. Milliarder av streams senere, har Garrix virkelig befestet sin posisjon som en av verdens største produsent/artist. I august er han endelig klar for Findings 2019!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+