Bislett Stadion | 10. – 11. september 2021

Lars Vaular er Findingsklar

Noe av det absolutt beste norsk hiphop har å by på, nemlig Lars Vaular tar turen til Bislett Stadion for første gang i september.

Lars (Nesheim) Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med “Rett opp og ned”, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumet “Helt om natten, helt om dagen” samme år.

Siden den gang har bergenseren markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari, og Myra befestet sin posisjon som en artist som krysser både sjangre og generasjoner – hvilket har gitt han hele fem spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

36-åringen har igjen og igjen blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter under beltet. I 2019 skrev Gaffa “Sjefen er tilbake på topp” etter hans utsolgte konsert på Sentrum Scene. “Vaular er mer selvsikker og karismatisk på scenen enn noen gang. Han behandler det gamle materialet sitt med respekt og kjærlighet (…) Vaular anno 2019 er på toppen av sitt game, og ivrig etter å demonstrere det”.

Slike ord gjør oss mildt sagt spent på hva som skjer når Vaular står foran en fullpakket Bislett Stadion i september! Husk å sikre deg billett for dette vil man ikke gå glipp av.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn