Kygo med årets eneste Norgesshow på Findings!

Kygo gjør sin eneste Norgeskonsert i Oslo, på Findings festival i august. 

«Vi er strålende fornøyd med å sikre oss Kygo eksklusivt for 2019. Dette blir nemlig den eneste konserten han gjør i Norge neste år. Sist han besøkte Oslo var det en helt elektrisk stemning og fullt hus i Telenor Arena». -Sier Trond Opsahl, fra festivalledelsen.

Kygo sitt første stadionshow, og Oslo-konsert var på Findings i 2014, da meldte han om gåsehud og en gig han aldri kom til å glemme, og følelsen var gjensidig. Siden remixen av Ed Sheeran´s «I See Fire» og Seynabo Seys «Younger», har han føket til topps på stjernehimmelen, og til og med klart å etablere sin egen musikksjanger «tropical house».

I 2015 var han Spotify´s Breakout Artist, «Firestone» og «Stole The Show» streamet seg til platinum eller gull i over 16 land, og Kygo ble den artisten som raskest nådde 1 milliard(!) streams på Spotify. 

Kygo´s første album «Cloud Nine» (2016) ble mottatt med gode kritikker, og av det anerkjente magasinet Rolling Stones kalt «unfailingy gorgeous». Han har frontet tunge Billboard magazine, kom topp 10 på Billboard Hot 100 med «It Ain´t Me» med Selena Gomez, vært #1 i flere land med det sukessfulle samarbeidet med Ellie Goulding – «First Time». Hans siste album «Kids in Love» debuterte som #1 på Billboard´s Top dance/Electronic Albumliste. I 2018 kunne han feire over 7 millarder streams og utsolgte stadion-shows verden over. 

Rett før Jul slapp bergenseren «Happy Now» med Sandro Cavazza. Låten er en upbeat og klassisk «Kygo-låt» som nok en gang har erobret hitlister verden over. I skrivende stund har låta allerede passert 125 millioner streams på Spotify.

«Det er alltid gøy å vende tilbake til Findings hvor jeg gjorde mitt første store show. Gleder meg til å møte Findings fansen igjen!» – Sier Kyrre Gørvell-Dahll (Kygo).

Vi gleder oss til et gjensyn på Bislett Stadion!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+