Bislett Stadion | 10. – 11. september 2021

INFO

Vi i Findings er opptatt av at du skal være sikker og trygg på festival. Her finner du nyttig informasjon.

Hvor og når er Findings Festivalen?
Findings Festival finner sted på Bislett Stadion, midt i Oslo sentrum, 10. -11. september 2021. Det er enkel adkomst til festivalområdet med offentlig transport (buss og trikk) samt gå/sykle for de som bor i sentrum. La bilen stå!

Hva skjer med billetten min dersom Findings blir avlyst?
Dersom Findings av en eller annen grunn ikke kan gjennomføres i 2021 vil alle som har en billett få mulighet til å refundere den hvis de ønsker. Hvis man derimot ønsker å beholde billetten til Findings 2022 kan man det! Alle billettene som ikke blir refundert blir automatisk videreført til neste års festival, og man trenger ikke ta for seg noe.

Jeg kjøpte billett før datoendringen og kan ikke dra. Kan jeg få pengene tilbake?
Ja. Alle som hadde billett før 20. april får en mail fra Ticketmaster med informasjon om refundering. Fristen går ut 20. mai.

Hvilken artist spiller hvilken dag?
Dagsprogrammet blir annonsert nærmere festivalen!

Når åpner dørene på festivaldagene?
Åpningstider kommer nærmere festivalen!

Blir det afterparty?
Selvfølgelig! Mer info om afterparty kommer nærmere festivalen!

For spørsmål til festivalen,
kontakt : info(@)findings.no
Presse: presse(@)findings.no

Vi ser at det er mange som ønsker å kjøpe billetter til Findings og ønsker i denne forbindelse å advare mot å kjøpe billetter av ukjente personer. Vi blir hvert år dessverre kontaktet av folk som har blitt forsøkt svindlet.

På festivalen blir alle billetter scannet, det vil si at en billett som er falsk, som er forsøkt brukt flere ganger eller kansellert ikke vil være gyldig for inngang. Alle med ugyldige billetter vil bli bortvist i inngangen uavhengig av gjestens gode tro. Husk at adgangstegnet er selve den unike strekkoden på billetten. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

Dessverre vet vi at mange skor seg godt på salg av ugyldige billetter så vær forsiktige, og kjøp kun billetter av folk dere stoler på og kjenner hvis billetten dere ønsker er utsolgt hos Ticketmaster.

Det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.

Abonner på vårt nyhetsbrev