FAQ
DIVERSE

Hvem spiller når?  
Programtider kommer nærmere festivalen. 

Døråpning:  
17. – 18. August 2018
Åpningstider kommer nærmere festivalen

Afterparty:
Mer informasjon kommer snart 

BILLETTKJØP / HENTING AV ARMBÅND

Hva gjør man hvis det står et annet navn på billetten enn ditt eget? 
Så lenge du har en gyldig billett og ID kommer du inn på festivalen, uavhengig av hvilket navn som står på billetten. Det er ulovlig å selge sin billett til mer enn kjøpspris. 

Kan jeg hente armbånd til andre enn meg selv? 
Nei, du kan ikke hente festivalarmbånd til andre enn deg selv - denne festes på personlig og kan ikke tas av før etter festivalen. 

Kan jeg gi min festivalbillett til en annen på lørdag, om jeg selv går på fredagen? 
Nei, armbåndet festes på når du bytter billett til armbånd og gjelder for begge dager. Det kan derfor ikke overføres til en annen person. 

Må jeg skrive ut billetten min eller holder det å ha den med på mobil?  Det er scanning av billetter så det holder å ha den med på mobil. 

Kan man komme inn på festivalen hvis man er under 18 år? 
Nei dessverre, du må være fylt 18 år innen 17. august, 2018 for å komme inn på festivalområdet og 20 år innen samme dato for å komme inn på premium-områet. Uten gyldig ID kommer du ikke inn på festivalen. 

INNE PÅ FESTIVALEN
 
Kan man gå inn og ut av festivalområdet? 
Man kan gå inn og ut, det er ingen garanti for at det ikke er kø på vei inn igjen, men da har man en egen sluse for dem som allerede har bånd. Der vil det forhåpentligvis gå nokså raskt. 

Kan man ta med egen mat og drikke? 
Nei, det er ikke mulig å ha med medbrakt. Det selges mat og drikke inne på området. 

Kan jeg ta med meg paraply eller regnponcho? 
Du kan ta med deg det du ønsker av klær, men ikke lov til å ha med paraply pga. sikkerhetmessig forhold - flere tusen med paraply gir hverken god sikt og litt farlig for utsatte øyne rundt en. 

Kan man betale med kort eller kontant? 
Mer informasjon kommer. 

Hva er forskjell på premiumområdet og festivalområdet? 
Premiumområdet har 20-års grense og er for de som ønsker litt bedre plass og større drikkeutvalg på serveringen. For å komme inn på området må man være fylt 20 år OG ha en premiumbillett. Med premiumbillett har man også tilgang til det øvrige festivalområdet. 

Festivalbillett gir tilgang til festivalområdet. Her serveres det øl/vin/mineralvann. Festivalområdet har 18-års grense. Man kan ikke gå inn på premiumområdet med ordinær festivalbillett. 

Størstedelen av matserveringen foregår ute på festivalområdet.
Akkreditering
Presseakreditering kan søkes om her
Billettinformasjon
Oppgradering av billett
Har du kjøpt festivalpass og ønsker å oppgradere er dette dessverre ikke mulig. Da må du videreselge billetten til pålydende og kjøpe ny billett.

Hva gjør man hvis det står et annet navn på billetten enn ditt eget navn?
Så lenge du har en gyldig billett og ID kommer du inn på festivalen, uavhengig av hvilket navn som står på billetten. Det er ulovlig å selge sin billett til mer enn kjøpspris.

Kan jeg hente armbånd til andre enn meg selv?
Nei, du kan ikke hente festivalarmbånd til andre enn deg selv - denne festes på personlig og kan ikke tas av før etter festivalen.

Kan jeg gi min festivalbillett til en annen på lørdag, og jeg selv går på fredagen?
Nei, armbåndet festes på når du bytter billett til armbånd og gjelder for begge dager. Det kan derfor ikke overføres til en annen person.

Må jeg skrive ut billetten min eller holder det å ha den med på mobilen?
Det er scanning av billetter så det holder å ha den med på mobil.

Kan man komme inn på festivalen hvis man er under 18 år?
Nei dessverre, du må være fylt 18 år innen fredag 17. august, 2018 for å komme inn på festivalområdet og 20 år innen samme dato for å komme inn på premium-områet. Uten gyldig ID kommer du ikke inn på festivalen.
Bytte av billett til armbånd
Det blir satt opp stasjoner for bytte av billett mot festivalbånd i forkant av festivalen. Her kan man også kjøpe og fylle på cashlesskortet sitt. Mer info om hvor og når kommer nærmere festivalen. 
Finn oss
Findings Festival finner du på Bislett Stadion, midt i sentrum av Oslo. Det er enkel adkomst med offentlig transport eller gå/sykle om du bor i Oslo.

Eventuelt så kan du spare føttene dine så mye som mulig til all dansingen! Uber – årets official ride til Findings tar deg og ditt crew direkte til festivalområdet med kun et tastetrykk. #YouDanceWeDrive. Ikke prøvd Uber enda? Registrer deg med koden FINDINGS HER og få 150kr avslag på din første reise.

Foto og filming
Det vil bli mulig å søke om presseakkreditering snart!

Publikum har ikke lov til å ta med seg foto- eller videoutstyr.
Hvordan kjøpe ting på området
På Findings benytter vi oss av et kort- og kontantfritt system som heter Cashless.

Vi anbefaler på det sterkeste at du fyller på ditt cashless-kort på forhånd, for dersom du fyller på online kan du begynne å bruke kortet med en gang du ankommer festivalen.

Fyll opp når du bytter billett mot bånd, eller fyll opp direkte i appen (Når den tid kommer)! Slik unngår du kø når du kommer på festivalen.

Vi bruker Cashless-system på all handel, for å minske køer og gjøre produktene raskere. Du får utdelt ditt Cashless-kort når du henter ut båndet ditt. Kortet kan aktiveres direkte i appen før du kommer på festivalen. Aktiveringen koster 50,- og belastes når du fyller på Cashless-kortet, enten du fyller på online eller på automat på festivalen.
Kart over festivalområdet
Kommer snart!
Kontakt
For spørsmål til festivalen, kontakt info@findings.no

Presse: presse@findings.no
Mat og drikke på festivalen
Mat:
Det selges mat og drikke på festivalområdet.
Allergikere med spesielle matbehov kan selvsagt ta med det de selv trenger av mat.

Drikke:
Festivalområdet med 18-års grense selger øl, vin og mineralvann.
Premiumområdet med 20-års grense har i tillegg spritservering.
Rullestol / Sitteplass
Vi har sitteplasser på tribunen. Der er det også mulig for rullestolbrukere å oppholde seg, med ankomst fra stadion ved inngang 1. Kontakt personalet dersom du har behov for assistanse.
Scam og falske billetter
Vi ser at det er mange som ønsker å kjøpe billetter til Findings og ønsker i denne forbindelse å advare mot å kjøpe billetter av ukjente personer. Vi blir hvert år dessverre kontaktet av folk som har blitt forsøkt svindlet.

På festivalen blir alle billetter scannet, det vil si at en billett som er falsk, som er forsøkt brukt flere ganger eller kansellert ikke vil være gyldig for inngang. Alle med ugyldige billetter vil bli bortvist i inngangen uavhengig av gjestens gode tro. Husk at adgangstegnet er selve den unike strekkoden på billetten. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

Dessverre vet vi at mange skor seg godt på salg av ugyldige billetter så vær forsiktige, og kjøp kun billetter av folk dere stoler på og kjenner hvis billetten dere ønsker er utsolgt hos Ticketmaster.

Det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.