INFO

Vi i Findings er opptatt av at du skal være sikker og trygg på festival. Her finner du nyttig informasjon.

Hvor og når er Findings Festivalen?
Findings Festival finner sted på Bislett Stadion, midt i Oslo sentrum, 21. -22. august 2020. Det er enkel adkomst til festivalområdet med offentlig transport (buss og trikk) samt gå/sykle for de som bor i sentrum. La bilen stå!

Når åpner dørene på festivaldagene?
Åpningstider kommer nærmere festivalen!

Blir det afterparty?
Selvfølgelig! Mer info om afterparty kommer nærmere festivalen!

Kan man gå inn og ut av festivalområdet?
Ja, man kan gå inn og ut av festivalområdet, men det er ingen garanti at det ikke er kø på vei inn igjen. Vi har en egen sluse for de som allerede har bånd, slik at det forhåpentligvis minsker sjansen for at det oppstår kø ved inngangen.

Kan man ta med egen mat og drikke?
Nei, det er ikke mulig å ha med medbrakt. Det selges mat og drikke inne på området.

Kan jeg ta med meg paraply eller regnponcho?
Paraply er ikke tillatt inne på festivalområdet pga. sikkerhetsmessige forhold. Det er selvfølgelig lov å ta med hva man ønsker av klær, inkludert regnponcho/jakke.

Hva gjør man hvis det står et annet navn på billetten enn ditt eget?
Så lenge du har en gyldig billett og ID kommer du inn på festivalen, uavhengig av hvilket navn som står på billetten. Det er ulovlig å selge sin billett til mer enn kjøpspris.

Kan jeg hente armbånd til andre enn meg selv?
Nei, du kan ikke hente festivalarmbånd til andre enn deg selv -denne festes på personlig og kan ikke tas av før etter festivalen.

Kan jeg gi min festivalbillett til en annen på lørdag, om jeg selv går på fredagen?
Nei, armbåndet festes på når du bytter billett til armbånd og gjelder for begge dager. Det kan derfor ikke overføres til en annen person.

Må jeg skrive ut billetten min eller holder det å ha den med på mobil?
Det er scanning av billetter så det holder å ha den med på mobil

Kan man komme inn på festivalen hvis man er under 18 år?
Nei dessverre, du må være fylt 18 år innen fredag 21. august 2020 for å komme inn på festivalområdet og 20 år innen samme dato for å komme inn på premium-området. Uten gyldig ID kommer du ikke inn på festivalen.

Kan jeg oppgradere billetten min mot et mellomlegg?
Har du kjøpt festivalpass og ønsker å oppgradere er dette dessverre ikke mulig. Da må du videreselge billetten til pålydende og kjøpe ny billett.

Hvordan får jeg byttet billetten min mot festivalarmbånd?
Det blir satt opp stasjoner før festivalen for å bytte billett til bånd. Vi anbefaler alle å gjøre dette tidlig så man unngår kø første gang man entrer Bislett Stadion!

Hva er forskjell på premiumbillett og festivalbillett?
Pemiumbillett gir deg tilgang til premiumområdet på festivalen. Her er det 20-års grense, bedre plass og fasiliteter. Dette inkluderer blant annet eget toalett for premium-området samt større drikkeutvalg i baren. Med premiumbillett har man også tilgang til det øvrige festivalområdet. 

Festivalbillett gir deg tilgang til festivalområdet, som er den største delen på Bislett Stadion. Her er det 18-års grense og området har det største utvalget av mat, stands og andre fasiliteter samt aktiviteter. Man har ikke tilgang til premiumområdet med festivalbillett.

Mer informasjon om betalingsløsningen kommer nærmere festivalen!

Kommer senere!

søknadsskjema for presseakkreditiering kommer nærmere festivalen!

For spørsmål til festivalen,
kontakt : info(@)findings.no
Presse: presse(@)findings.no

Mat: Det selges mat og drikke på festivalområdet. Allergikere med spesielle matbehov kan selvsagt ta med det de selv trenger av mat. Gi oss et varsel på info@findings.no
Drikke: Festivalområdet med 18-årsgrense selger øl, vin og mineralvann. Premiumområdet med 20-års grense har samme utvalg som festivalområdet, i tillegg et drinkutvalg.

årets mataktører blir annonsert nærmere festivalen!

Vi har sitteplasser på tribunen. Der er det også mulig for rullestolbrukere å oppholde seg, med ankomst fra stadion ved inngang 1. Kontakt personalet dersom du har behov for assistanse.

Vi ser at det er mange som ønsker å kjøpe billetter til Findings og ønsker i denne forbindelse å advare mot å kjøpe billetter av ukjente personer. Vi blir hvert år dessverre kontaktet av folk som har blitt forsøkt svindlet.

På festivalen blir alle billetter scannet, det vil si at en billett som er falsk, som er forsøkt brukt flere ganger eller kansellert ikke vil være gyldig for inngang. Alle med ugyldige billetter vil bli bortvist i inngangen uavhengig av gjestens gode tro. Husk at adgangstegnet er selve den unike strekkoden på billetten. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

Dessverre vet vi at mange skor seg godt på salg av ugyldige billetter så vær forsiktige, og kjøp kun billetter av folk dere stoler på og kjenner hvis billetten dere ønsker er utsolgt hos Ticketmaster.

Det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.

Abonner på vårt nyhetsbrev