Hele norges Astrid S er klar for Findings!

Astrid S har vært en av de aller mest forespurte artistene til Findings flere år på rad, og vi er overlykkelige for å endelig kunne ønske popstjerna fra Berkåk velkommen til Bislett Stadion! 

I 2015 besøkte hun Findings festival med Matoma og fremførte monsterhiten “Running out”. I 2020 vender hun endelig tilbake med fullt band og eget show. Låtskriver- og sangtalentet har gitt ut pop-perler som ‘Hurts So Good’, ‘Think Before I Talk’, ‘Breathe’, og ‘2AM’, og opparbeidet seg en stor og dedikert fanbase. I skrivende stund har hun over en milliard streams på Spotify og YouTube. 

De siste årene har vært travle for trønderen. Hun har turnért verden rundt, blant annet med popidolet Troye Sivan og Years & Years, og sist nå i 2019 som support for Zara Larsson på hennes USA-turne. I 2018 vant hun den gjeve prisen “Årets Spellemann” som den første kvinnelige artisten siden 2003. 

I slutten av sommeren kom hennes etterlengtede EP ‘Trust Issues’, som ble fulgt opp med en utsolgt ‘Stripped Down Tour’ i USA og Europa. På slutten av turnéen kom overraskelses-EP’en, ‘Down Low’, som ga oss 4 herlige nedstrippede låter.

Vi er så inderlig klare for å ta Astrid varmt i mot til årets sommeravslutning 21. – 22. August 2020. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+