Bislett Stadion | 19. – 20. august 2022

Hele 6 artister klare til Findings 2022! 

Selv om vi dessverre måtte avlyse årets fest på Bislett Stadion, så hviler vi ikke av den grunn. Nå gir vi full gass mot sommeren 2022, og har sikret oss et godt knippe festklare artister som vet å skape stemning. Billetter i salg nå! 

Tiësto
Ingen over, ingen ved siden av. Den nederlandske kongen av dansemusikk har stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter siden 90-tallet, samt en endeløs rekke hits med verdenskjente artister. I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me» og i fjor toppet han listene med med monsterhiten “The Business” i lang tid. Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og kompromissløse DJ-set. Igjen og igjen har han headlinet festivaler som Tomorrowland, Ultra Miami, Coachella, EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 9 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas. 

Jason Derulo
Den amerikanske singer- songwriteren Jason Derulo har nådd høyder som er på nivå med nåtidens bestselgende pop- og urbane artister. Etter å ha skrevet låter for tungvektere som Lil Wayne, Pitbull, Diddy, og Sean Kingston, startet han sin egen reise, og har siden solgt over 50 millioner singler på verdensbasis. I tillegg har han blitt streamet intet mindre enn 3 milliarder ganger på Youtube og Spotify. 31-åringen har sikret seg hele 11 platinumsingler for låter som «Savage Love», «Wiggle», «Trumpets» m.m. og samarbeid med artister som 2 Chainz, Maroon 5, Nicki Minaj, Snoop Dogg og David Guetta.

Alan Walker
I 2022 får vi et etterlengtet gjensyn med den norsk-britiske 23-åringen, Alan Walker! Sist Fanavidunderet var innom Findings var i 2017 da han leverte fyr og flammer fra hovedscenen. Han er kontinuerlig inne på topplistene med hit etter hit, og har vært det helt siden han tok verden med storm med den milliardstreamede «Faded» i 2015. Til neste år har han garantert å komme med masse ny musikk, samt et splitter nytt sceneshow, så det er bare å feste setebeltet når den unge superstjernen endelig tar turen til hovedstaden igjen. 

Astrid S
Hele norges Astrid S fra Berkåk er for alvor i ferd med å ta skrittet opp som en internasjonal popstjerne. Med over 2,3 milliard streams, og utsolgte konserter verden over har Astrid opparbeidet en merittliste som få bare kan drømme om. Vi gleder oss enormt til å ønske henne velkommen til tidenes comeback på Bislett Stadion!

Lars Vaular
Lars Nesheim Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med “Rett opp og ned”, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumet “Helt om natten, helt om dagen” samme år. Siden den gang har bergenseren markert seg som en av norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari, og Myra befestet sin posisjon som en artist som kan krysse både sjangre og generasjoner – hvilket har gitt han hele fem spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.


Victor Leksell
Victor Leksell har tatt hele norden med storm på rekordtid. Debutalbumet til den svenske 25-åringen “Fånga mig när jag faller” kom i Juni 2020, og har allerede bikket 300. mill streams på Spotify, mye takket være den praktfulle låta “Svag” som har dominert hitlistene i hele norden og har rundet hele 150.000.000 streams, som har gjort den til det mest avspilte svenskspråklige låta på plattformen (med en margin på over 60. mill). Det svenske stjerneskuddet blir rett og slett en fryd å se på scenen på Findings! 😍

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn