Festkongene Dimitri Vegas & Like Mike returnerer!

Den regjerende #1 på DJ Mag’s ‘top 100 DJ’s’ gjør et etterlengtet comeback til Bislett Stadion, og Findings! Det har gått 4 år siden superduoen sist spilte i Oslo, men nå er endelig Dimitri Vegas & Like Mike klare for å riste hovedstaden igjen.

Med låter som ‘The Hum’, ‘Complicated’, og ‘Instagram’ kombinert med deres unike live-show, har de belgiske brødrene blitt til noen av de mest fremtredende musikkprofilene i den moderne EDM kulturen. De har headlinet festivaler som EDC Las Vegas, Exit Festival, Parookaville, Creamfields, Sensation, og er utnevnt som kongene av verdens største EDM festival; Tomorrowland. Etter at ‘The Hum’ med den tyrkisk/nederlandske kollegaen Ummet Ozcan ble platinumsertifisert gjentok Dimitri og Michael suksessen igjen rett etter, med Ne-Yo-samarbeidet ‘Higher Lover’. Låta som lå øverst på den belgiske lista i 10 uker, sikret også #1 på ‘Billboard Dance Chart’. Denne bragden ble gjentatt nok en gang med ‘Hey Baby’, som var et samarbeid med stjerne-DJ/ produsenten, og Major Lazer-sjef, Diplo

Merittene stopper ikke der. Belgierne kan skryte på seg å ha samarbeidet med en av verdens mest anerkjente filmkomponister Hans Zimmer, på ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’. Den hardtarbeidende duoen har i tillegg vunnet flere priser, deriblant 3 x beste belgiske act på MTV EMA (2014, 2015, og 2018). Med flere hundre millioner streams, samarbeid med artister som Martin Garrix, Afrojack, og Gucci Mane, og et live-show få har sett maken til, er det trygt å si at den belgiske superduoen er å anse som en av verdens absolutt mest suksessfulle, og underholdene acts. 

Vi kan ikke vente med å ta i mot festkongene igjen på Bislett Stadion i august!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+