Det svenske popikonet Tove Lo til Findings!

Den banebrytende sangerinnen og låtskriveren Tove Lo er klar for Findings! Med monsterhits som “Habits (Stay high), “Disco Tits” og “Cool Girl” kan det ikke bli annet enn magí på Bislett Stadion i august!

Siden hennes gjennombrudd i 2013 med låter som “Habits (Stay High)” og “Talking Body”, har hun tatt verden med storm. Med to album på topp #20 på Billboard, over 1,5 milliard strømminger på Spotify, Grammynominasjon, omfattende verdensturnéer, kortfilmer og kunstprosjekter – har hun vist et imponerende engasjement og skapertalent. 

Legendariske Rolling Stone magazine døpte henne til “Sveriges mørkeste pop eksport”.  Tekstene hennes er eksplisitte og gripende, og tar for seg temaer som hjertesorg, sex, og kjærlighet, satt til sofistikert, fengende og sjangerkryssende musikk. Tove Lo går uredd sine egne veier og med det har skapt sitt eget unike uttrykk – som blant annet har ledet til andre kunstprosjekter som kortfilmen “Fairy Dust” (2017) og “Blue Lips” (2018). 

På toppen av den suksessfulle solokarrieren, har stjerna gjort seg bemerket med en imponerende lang liste av høyprofilerte samarbeid – alt fra Flume, Alesso, og Major Lazer, til Wiz Khalifa, Charli XCX, og Coldplay – for å nevne noen. Hun bidro også på monsterhiten “Love Me Like You Do” med Ellie Goulding som i skrivende stund har over 775 mill streams på Spotify, og ble Grammynominert i 2015.

Vi er mildt sagt klare for den svenske popdronningens ankomst til Bislett Stadion!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+