Steve Aoki er klar for sitt første Findingsbesøk!

Den grammynominerte, milliardstreamede hitmaskinen Steve Aoki, er klar for sitt første Findingsbesøk! Gjør deg klar for CAKE TIME! 

Amerikaneren har for lengst oppnådd legendestatus i musikkbransjen, takket være hans mange hits og Billboardplasseringer med låter som “Just Hold On” med Louis Tomlinson, “Pursuit of Happiness” og “Waste It On Me” med BTS, såvel som høy-energiske konserter, driften av det trendsettende plateselskapet “Dim Mak”, og ikke minst en en turnéstatestikk som få har sett maken til. 

Steven Hiroyuki Aoki er utnevnt av Forbes som “verdens mest hardtarbeidende DJ”, og av Billboard som “en av de mest etterspurte entertainere i verden”. I 2012 ble han tildelt Guinness World Record for den lengst reisende artisten på et år, med over 250 turnéstopp og 390,000 km reist. I skrivende stund har Aoki over 3,5 milliarder streams på Spotify og Youtube!

Showelementene hans kan beskrives som noe utenom det vanlige. I tillegg til en høyenergisk hitparade er det ikke uvanlig med innslag av kakekasting, gummibåt- crowdsurfing og champagnedusjer. Legenden har ikke overraskende vært på alle toneangivende festivaler, som eks. Coachella, Tomorrowland, Glastonbury, Rock Werchter, Ultra, EDC og listen fortsetter. I august kan han krysse av Findings på listen! 

Aoki har samarbeidet med stjerner som Blink 182, Lil Uzi Vert, Tiësto, David Guetta, Hardwell, Don Diablo, og ikke minst er han for øyeblikket aktuell med samarbeid med Alan Walker, ISÁK og Dagny. Vi gleder oss enormt til å ønske han velkommen til fest på Bislett Stadion! Kan august komme fort nok? 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+