Broiler erstatter Lil Uzi Vert

Lil Uzi må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang. Findingsfavoritten Broiler avslutter i stedet fredagen og lover fest!

DJ- og produsentduoen Broiler ble dannet av Mikkel Christiansen og Simen Auke, og sammen laget de musikk på gutterommet og ga det ut på YouTube. Siden da har det gått slag i slag med hundretalls millioner streams, flere multi-platinum hits i flere land og sagnomsuste konserter i inn- og utland. I fjor gjorde de blant annet en legendarisk avslutning etter Post Malone på Stavernfestivalen. Når Broiler avslutter er festen garantert!

Broiler har siden dag én vært en produktiv og kreativ duo, med stort spenn i sine musikalske prestasjoner. De har produsert låter som «Wild Eyes», «Rays of Light», «Lay It On Me» med Ina Wroldsen, «Shots» remix av Imagine Dragons, og mange flere. Sistnevnte var #1 på Hype Machine og har i skrivende stund over 240 millioner streams. I år har de gitt ut flere låter og klubb-bangeren «Do It» lå på Spotify topplisten i flere måneder.

Sist Broiler var på Findings så leverte de et legendarisk show, vi er glade de kunne stille opp på kort varsel og avslutte fredagen – vi gleder oss!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+