BILLETTER

FESTIVALPASS

2018-pris!
kr 1390
  • ink. avgifter

Festivalbillett gir deg tilgang til festivalområdet, som er den største delen på Bislett Stadion. Her er det 18-års grense og området har det største utvalget av mat, stands og andre fasiliteter samt aktiviteter. Man har ikke tilgang til premiumområdet med festivalbillett.


DAGSPASS

kr 990
  • ink. avgifter

Vanlig dagspass gir deg tilgang til festivalområdet på én av festivaldagene. Dette området er den største delen på Bislett Stadion. Her er det 18-års grense og området har det største utvalget av mat, stands og andre fasiliteter samt aktiviteter. Man har ikke tilgang til premiumområdet med dagspass.

PREMIUM
FESTIVALPASS

2018-PRIS!
kr 1890
  • ink. avgifter

Pemiumbillett gir deg tilgang til premiumområdet på festivalen. Her er det 20-års grense, bedre plass og fasiliteter. Dette inkluderer blant annet eget toalett for premium-området samt større drikkeutvalg i baren. Med premiumbillett har man også tilgang til det øvrige festivalområdet.

PREMIUM DAGSPASS

kr 1290
  • ink. avgifter

Dagspass premium gir deg tilgang til premiumområdet på én av festivaldagene. Her er det 20-års grense, bedre plass og fasiliteter. Dette inkluderer blant annet eget toalett for premium-området samt større drikkeutvalg i baren. Med dagspass premium har man også tilgang til det øvrige festivalområdet.

Abboner på vårt nyhetsbrev