Bislett Stadion | 19. – 20. august 2022

TIËSTO

Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest som han egentlig heter, er en mann som trenger lite introduksjon. Helt siden den prestisjetunge DJ Mag topp 100 DJ’s kåringen startet i 2004, har nederlenderen vært inne på topp 10 i 16 år på rad, siden han debuterte på #1. Med utallige hits og sagnomsuste live-shows har tatt stor del i å forme dansemusikken til flere generasjoner, og viser absolutt ingen tegn til å tråkke på bremsen.

“Kongen av dansemusikk» er bare én av mange titler den nederlandske veteranen har blitt tildelt opp igjennom årene. Helt siden 90-tallet har han stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits, og remixer av verdenskjente artister. I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me». Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og
komprimissløse DJ-set, og har headlinet festivaler som Coachella, Tomorrowland, Ultra Miami, EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 8 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas.

De siste årene har han levert hits som “Jackie Chan” med Post Malone, Preme, og Dzeko, “Ritual” med Jonas Blue og Rita Ora, og ikke minst monsterhiten “The Business” som i ettertid har fått en feature av Ty Dolla $ign. Tiësto har fortalt gjentatte ganger at han har et helt spesielt forhold til Norge, siden det var her han slo gjennom som DJ. Derfor er det alltid ekstra stas å ha den folkekjære superstjernen på besøk i hovedstaden.

Abboner på vårt nyhetsbrev