Migos

I en tid når hiphop-grupper er en mangelvare, har Atlantatrioen klart å knive seg helt opp i verdenstoppen med sine catchy hooks, og helt særegne flow. Trioen som består av Takeoff, Offset og Quavo har tatt godt grep om hitlistene de siste årene, og har ingen plan om å gire ned. De har blitt kronet til intet mindre enn «the Beatles of our generation» av multitalentet Donald Glover aka Childish Gambino. Rolling Stones magazine mener at gruppen har «transcended hip-hop to become shapers of the culture». 

Helt siden de ga ut debutsingelen ‘Versace’ i 2013, som ble produsert av legendariske Zaytoven, og senere fikk en remix av selveste Drake, har det kun gått én vei for den Grammynominerte gruppa. På kort tid har de sluppet flere album (YRN, Culture I, og Culture II), samt en lang rekke singler. Deriblant ‘MotorSport’ og ‘Stir Fry’, som begge var innom topp 10 på Billboard Hot 100. Det sistnevnte albumet, Culture II kom i 2018 og bestod av en mildt sagt stjernespekket gjesteliste. Produksjoner fra Kanye West, Pharell Williams, og Metro Boomin, så vel som features fra 21 Savage, Drake, Post Malone, Nicky Minaj, Cardi B, gjorde Migos siste album til et mesterlig verk.

I 2020 forventes det at Migos slipper den tredje og siste utgaven av Culture. 14. februar slapp de singelen «Give No Fxk» med Travis Scott og Young thug, som ikke overraskende gikk rett inn på Spotify’s globale toppliste.

Abboner på vårt nyhetsbrev