MARTIN GARRIX

Helt siden han ga ut ’Animals’ som 17-åring har det gått i ett for det unge nederlandske fenomenet Martijn Gerard Garritsen. Han har på rekordtid fått til ting som bare få kan drømme om å oppnå på en livstid, og i en alder av 22 har han allerede befestet sin posisjon som en musikkprodusent i verdensklasse.

Ungguttens merittlisten kan virke endeløs. Han har vært #1 på DJ Mag’s topp 100 DJ’s de tre siste årene, startet sitt eget plateselskap ‘STMPD RCRDS’, headlinet toneangivende festivaler som Coachella, Tomorrowland, og Ultra, samtidig som han pumper ut hit etter hit. Deriblant ‘In The Name Of Love’, ‘Ocean’, og ‘Scared To Be Lonely’ med Bebe Rexa, Khalid, og Dua Lipa som til sammen har over 1,7 milliarder streams på Spotify i skrivende stund.

Helt i slutten av 2018 presenterte han et helt nytt liveshow på ADE (Amsterdam Dance Event) kalt ‘ANIMA’. Showet har en gjennomtenkt historie og oppbygning, og er helt ulikt noe annet vi har sett. Med disse forutsetningene ligger alt til rette for et mektig show når han besøker hovedstaden for første gang i august!