MARSHMELLO

Marhsmello.Findings.Festival.Oslo.Bislett.Stadion.

Marshmello – en av de mest spennende artistene på den internasjonale pophimmelen tar turen til Oslo og Findings for første gang i 2020! Det 27-år gamle supertalentet debuterte for kun 4 år siden og har på rekordkort tid blitt en av verdens mest ettertraktede artister. 

I 2015 da vi først hørte fra den maskerte DJ- og produsenten var det i form av offisielle remixer for tungvekterne som Avicii, og Jack Ü (Diplo og Skrillex). 2016 kunne by på en rekke av originale låter fra Mello, deriblant megahiten ‘Alone’. Låta som i skrivende stund har over 1,5 mrd (!) visninger på Youtube, plasserte 27-åringen umiddelbart på alles radar. Samme år ga han ut sitt første album ‘Joytime’ som klatret til #1 på ‘iTunes Electronic album charts’, på kun én dag.

Ved inngangen til 2020 har den nå ikoniske karakteren mer eller mindre erobret musikkbransjen. Superhiten ‘Happier’ med Bastille ble akkurat med i den eksklusive milliardklubben på Spotify, og Marshmello har i tillegg gitt ut utallige hits på tvers av sjangre, og til og med språk. Live dominerer han scener over hele verden på festivaler som Tomorrowland, Ultra og EDC, med et frenetisk show uten like. På en Marshmellokonsert kan du forvente høyenergisk og sjangerbrytende mikser der fengende og oppløftende melodier står i sentrum.

Vi gleder oss enormt til han skal snu Bislett Stadion på hodet i august! 

Abboner på vårt nyhetsbrev