Loud Luxury

Andrew Fedyk & Joe De Pace er best kjent som DJ- og produsentduoen Loud Luxury, og de to studiekompisene har fått voldsomt med oppmerksomhet i dance music-industrien i det siste. Med bare et fåtall utgivelser under beltet har canaderne funnet sin helt særegne stil. Ved å fusjonere house og RnB har de blitt løftet fram av bransjetungvektere som Tiësto, Martin Garrix, og Armin Van Buuren for å nevne noen.

2016 står som et avgjørende år for duoen da de ga ut “Going under” med Borgeous på hans debutalbum “13”. Kort tid etter kom «Fill Me In” som ble gitt ut på Tiësto’s AFTR:HRS. Låta som klatret til #2 på Spotify’s global viral liste, samt å gå inn på viral lista i 20 forskjellige land, ligger nå på drøye 20 mill streams.

I 2018 fulgte de opp med deres neste singel “Body”, med vokalisten Brando. Body markerte en ny era for Loud Luxury, for på bare et år har låta blitt sertifisert 7x platinum i Canada, og blitt streamet over 500 millioner ganger. Låta ble også kåret til “dance recording of the year” på den canadiske prisutdeling “Juno Awards”. Det er trygt å si at gutta har befestet sitt navn på listen over artister å se opp for.

I fjor kunne de også loggføre over 150 konserter, og utgivelsen av “Love No More” som allerede har blitt streamet over 80 millioner ganger på Spotify. Framtiden ser lys ut for de unge artistene som prøver å ta over dansemusikk-verden… en tequila shot av gangen.