LIL UZI VERT

Den amerikanske rapper- og låtskriveren Lil Uzi Vert tar med seg monsterhits som «Bad And Boujee», «Money Longer», den milliard-streamede «XO TOUR Lif3», og et rått liveshow til Bislett Stadion!

I en alder av 24 år har Philadelphia-rapperen Symere Woods aka Lil Uzi Vert rukket å slippe et album, 4 mixtapes, 3 EPer og en rekke singler. Han har samarbeidet med legender som Kanye West, The Weeknd, Pharrell Williams, og Travis Scott, og han ble nylig en av ytterst få artister i verden som er med i den eksklusive milliardklubben på Spotify, takket være monsterhiten «XO TOUR Lif3».

Woods begynte å rappe som 16-åring, og slo for alvor gjennom med mixtapen “Luv Is Rage” som kom i 2015. To år, og flere hits senere, ga han ut “Luv Is Rage 2” som gikk rett inn på #1 på Billboard, og senere sertifisert platinum.

Uzi har uttrykt flere ganger at Marilyn Manson har vært en av hans største inspirasjoner. Dette har tydelig formet han som artist, for sammen med andre amerikanske rappere som XXXTentacion, Lil Peep, og Trippie Redd, har han pionert sjangeren som har fått navnet «emo rap».

I 2018 ble han nominert til to Grammyer for «best new artist» og «best rap performance» for låta «Bad and Boujee» sammen med hip hop-trioen Migos. Hans andre album “Eternal Atake” ryktes å komme i disse dager, men ingen releasedato er annonsert. Forvent fest og en hit-parade uten like når den unge rapperen inntar scenen på Findings august!