Kygo

Første året Findings gikk av stabelenspilte Kyrre Gørvell-Dahl, også kjent som Kygo, sitt første store show. Nå vender han tilbake til Bislett Stadion for å spille sin eneste konsert i Norge i 2019!

Siden den gang har det kun gått en vei for Fanagutten. Remixen av Ed Sheerans «I See Fire» og Seynabo Seys «Younger» var springbrettet hans til topplistene. Kygos karakteristiske sound, «tropical house», ble raskt en populær musikksjanger både innen-og utenlands.

Med en rekke priser, som Spotifys «Breakout Artist» og top 10 på «Billboard Hot 100» har Norgesstjernen raskt etablert seg i det internasjonale musikkmiljøet. Hitlåtene«Firestone» og «Stole the Show»ble streamet til platinum i flere land, og sikret han rekorden som den artisten som raskest nådde 1 milliard totale streams på Spotify.

I 2017 kickstartet han «Kids in Love»-turneen somresulterte til utsolgte stadionshow over hele verden, samme året fikk albumet hans, ved samme navn, førsteplassen på Billboards Top Dance/Electronic albumliste. For ikke å snakke om samarbeidene han hatt! Navn som Selena Gomez og Ellie Goulding er bare noen av artistene Norgesgutten har jobbet med de siste årene.

Med over 7 milliarder totale streams, toalbum, og hits som har prydet topplisteneverden over, skal Kygo innta scenen på Bislett Stadion i august. Vi gleder oss til å se hva superstjernen har på lur! Om han kommer til å stjele showet? Det er vi ikke i tvil om!