Julie Bergan

Julie Bergan har vist seg å være en av landets mest ettertraktede og energiske liveartister. Med hennes livlige personlighet, kraftfulle vokal, og henrivende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Tidlig i fjor slapp hun debutalbumet “Turn Of The Lights 2”, som gjorde 2018 til et utrolig år for det unge talentet. Skien-jenta har samlet over 300 millioner streams på spotify, og tallene tikker videre i rekordfart.

Hun fikk sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med “All Hours” og “Arigato” som førte til solokonserter, og stødige oppvarmingskonserter for globale stjerner som Justin Bieber, Dua Lipa, og Findings-aktuelle Jess Glynne. I 2018 turnérte hun verden over med den norske superstjernen Alan Walker, takket være deres samarbeid “Ignite” med K-391, og SEUNGRI. Turnéen bestod blant annet av framføringer på toneangivende scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa. Låta gikk rett til topps på VG-Lista, og ble i tillegg kåret til årets norske låt under NRJ-Awards.

I hennes tidligere år har Bergan vunnet musikkforleggerprisen “årets gjennombrudd” med “Arigato” samt en spellemannsnominasjon i 2016  for samme låt. Bergan har allerede turnért land og strand rundt i inn og- utland, og spilt for fulle hus under “Arigato Tour” og “It’s LIT Tour Pt. 1 og 2”. Hennes siste låt “STFU” har allerede blitt streamet over 3 millioner ganger, og befestet seg på VG-lista.

Vi ser frem til å høre denne samt hennes andre stemningsfulle låter som, Ignite, U Got me, og Arigato, når hun returnerer til Findings i august!