Jess Glynne

Den grammy-vinnende sangerinnen og låtskriveren, Jess Glynne, slo igjennom med låter som “Rather be” med Clean Bandit, og “My Love” med Route 94. Bare noen få år etter har hennes låter blitt streamet over 2,5 milliarder ganger på Spotify, og klatret til #1 i UK med 2 av 2 album.

Jenta fra Nord-London med den dype og sjelfulle vokalen, begynte sin reise da hun ble med i Atlantic Records-familien i 2013. Her blomstret hun raskt gjennom arbeidet med Clean Bandit og Route 94, og hun ble for alvor en artist bemerke seg. I 2013 ga hun ut sitt første album «I Cry When I Laugh», som klatret til topps i Storbritannia og sertifisert 3 x platinum.

Albumet førte til en utsolgt turné i 2015, og da det hele var over gikk Jess rett i studioet igjen. På bare en uke med sine nærmeste venner hadde hun mer eller mindre skrevet sitt neste album “Always In Between”, som blant annet består av den herlige “I’ll Be There” og superhiten “These days” med Rudimental, Macklemore, og Dan Caplen.

Det engelske vidunderet har på rekordkort tid klart å skape sin helt egne unike plass blant popstjernene. Vokalstilen er inspirert av artister som Sam Cooke og Adele, mens låtskrivingen har fått stor innflytelse av Eminem og Jay-Z. Dette i kombinasjon med musikk som krysser mellom pop, soul, R&B, og house, resulterer i et helt særegent uttrykk.  

Jess Glynne tar med seg sin enorme stemme, fengende melodier og tekster til Bislett Stadion i august. Forvent en magisk opptreden med allsang, gåsehud og dans!