Bislett Stadion | 19. – 20. august 2022

Jason derulo

Den amerikanske singer- songwriteren Jason Derulo har nådd høyder som er på nivå med nåtidens bestselgende pop- og urbane artister. Etter å ha skrevet låter for tungvektere som Lil Wayne, Pitbull, Diddy, og Sean Kingston, startet han sin egen reise, og har siden solgt over 50 millioner singler på verdensbasis. I tillegg har han blitt streamet intet mindre enn 3 milliarder ganger på Youtube og Spotify. 31-åringen har sikret seg hele 11 platinumsingler for låter som «Savage Love», «Wiggle», «Trumpets» m.m. og samarbeid med artister som 2 Chainz, Maroon 5, Nicki Minaj, Snoop Dogg og David Guetta.

Albumet “Tattoos” kom i 2014 og stod for hele 5 av platinumsinglene hans. Vi fikk blant annet “Wiggle” med legenden Snoop Dogg, “Talk Dirty” med 2Chainz, og “Trumpets”, som alle ble enorme suksesser i Norge. Med 5 platinumsingler på et album ble han med i en meget eksklusiv klubb. Det er nemlig kun Drake, Katy Perry, Bruno Mars, Rihanna, Beyoncé, og Taylor Swift som har gjort dette før han. Derulo skjøt som en rakett mot stjernehimmelen, og det gikk ikke lang tid før han var tilbake med mer krutt. Året etter kom albumet “Everything is 4” som på mesterlig vis bundet sammen hans pop, dance, og urbane sanser. Albumet som totalt har rundet 1. milliard streams på Spotify viste at han virkelig er en sjangebrytende artist i verdensklasse.

I det siste har multitalentet fra Miami gjort en endeløs rekke samarbeid som har spredd musikken hans som ild i tørt gress på nettet. “Coño” med Puri og Jhorrmountain, og “Savage Love” med Jawsh 685 ble begge virale hits på TikTok, der Derulo nå har opparbeidet seg hele 45 millioner følgere. I tillegg ga han ut “Love Not War” med den unge Ny-Caledonia-baserte produsenten Nuka, og senest “Lifestyle” med Maroon 5-vokalisten Adam Levine, tidligere i år. Jason Derulo er utvilsomt en av de mest hardtarbeidende og allsidige artistene vi har sett, og han fortsetter å bryte barrierer etter mer enn 10 år som artist.

Abboner på vårt nyhetsbrev