Hanne Mjøen

Norges nye popkomet Hanne Mjøen er klar for Findings for andre gang! Allerede i 2016 debuterte den unge jenta fra Oppdal på Findings, etter at hun trakk det lengste strået i konkurransen for en plass på plakaten!

Seieren hadde selvfølgelig svært lite å gjøre med flaks, og desto mer med talent å gjøre. Dette kom tydelig frem året etter da hun på et tidspunkt hadde hele 3 singler listet på NRK P3. Hun bidro med vokal på låta “Into You” med den russiske produsent- og DJ duoen Matisse & Sadko, gitt ut på Martin Garrix sitt plateselskap “STMPD RCRDS”, og mot slutten av året fikk hun spørsmålet av Astrid S om å være hennes support act på sin norgesturné. I tillegg til dette har urørtfinalisten spilt på festivaler som by:larm, Trondheim Calling, og Vill Vill Vest. Det anerkjente magasinet “The Fader” listet hun også som en av skandinavias artister man bør se opp for i 2018.

Magasinet tok ikke feil, for med de to Spinnin Records-utgivelsen “Sounds Good To Me” (2018) og den helt nye “One Thing Left To Do” (2019) med “Deepend”, har hun virkelig tatt tak i verdens oppmerksomhet. De to låtene har blitt streamet over 7 millioner ganger til sammen, og vi har en følelse av at dette bare er begynnelsen for den fremtidige dronningen av norsk pop.