Det er snakk om levende legender i den svenske produsentscenen så snart man nevner navnene Axel Hedfors og Sebastian Ingrosso. Som noen av Sveriges mest suksessfulle og innflytelsesrike produsenter og artister, tar de musikken til nye høyder med det ekstremt dansevennlige samarbeidsprosjektet Axwell Ingrosso.

Historien startet ved deres opptreden på Governors Ball i New York i 2014, hvor gutta debuterte med singelen «Something New». Siden har de fortsatt å ta verden med storm. Du kjenner nok igjen hits som «On My Way», «Sun Is Shining» og «Dream Bigger».

I 2017 slapp de sin andre EP, «More Than You Know», hvor tittellåta gikk inn på topplistene verden over, og som i skrivende stund har over 340 millioner streams på Spotify.

At de er verdensomfattende kan bekreftes på flere måter. Axwell Λ Ingrosso har på sin korte tid som duo oppnådd alt fra Grammy-nominasjoner til en rekke mildt sagt definerende listeplasseringer. Vi snakker Billboard, Beatport og DJ Mag Top 100, for å nevne noen. I tillegg til uforglemmelige liveopptredener på festivaler som Coachella, V Festival, Tomorrowland og Ultra Festival, kommer de altså nå til Oslo. Da er det ingen tvil om at Bislet Stadion kommer til å koke, når det blir et gledelig gjensyn i august.