Astrid S

Hele norges Astrid S fra Berkåk er for alvor i ferd med å ta skrittet opp som en internasjonal popstjerne. Med over én milliard streams, og utsolgte turnéer verden over har Astrid opparbeidet en merittliste som få bare kan drømme om. Vi gleder oss enormt til å ønske henne velkommen til en alle tiders fest på Bislett Stadion!

Låtskriver- og sangtalentet har gitt ut pop-perler som ‘Hurts So Good’, ‘Think Before I Talk’, ‘Breathe’, og ‘2AM’, og opparbeidet seg en stor og dedikert fanbase. Totalt har hun blitt streamet langt over 500 millioner ganger på Spotify alene, og i 2018 vant hun den gjeve prisen “Årets Spellemann” som den første kvinnelige artisten siden 2003.

2019 har vært nok et enorm for 23-åringen. Den stemningsfulle låta ‘Someone New’ markerte starten, sammen med en utsolgt rekke konserter i New York og Los Angeles. Kort etter dette ble Astrid med den svenske popdronningen Zara Larsson på hennes USA-turné. I slutten av sommeren kom endelig hennes etterlengtede EP ‘Trust Issues’, som ble fulgt opp med en utsolgt ‘Stripped Down Tour’ i USA og Europa. På slutten av turnéen kom overraskelses-EP’en, ‘Down Low’, som ga oss 4 herlige nedstrippede låter.

Abboner på vårt nyhetsbrev