Arif

Helt siden han stakk av med seieren i Urørtfinalen 2013 har Arif tatt Norge med storm. Rykte om hans forrykende konserter spredte seg raskt etter, og med låter som Flammer, BBB, og Flexnes har han utmerket seg som en av Norges mest kritikerroste hiphop-artister. Derfor er det oss en ren glede å kunne meddele at Oslo-rapperen returnerer til Findings i august!

Hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom virkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk en velfortjent Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom endelig “Meg & Deg Mot Alle” som blant annet består av den fantastiske “Alene”. Mixtapen ble kalt en av årets sterkeste utgivelser, og året ble kronet med et utsolgt Oslo Spektrum sammen med hans partner-in-crime, Unge Ferrari i desember.

Det allerede hit-spekkede settet er nå oppdatert med låter som “BBB” og “Sorry Mamma” med Unge Ferrari + hele MARS-prosjektet med samme mann, samt Karpe! Med disse forutsetningene kan vi trygt si at dette er et Findingsgjensyn vi gleder oss max til!