Bislett Stadion | 19. – 20. august 2022

alan walker

Med en genial blanding av herlige og energiske melodier og rytmer, tok Alan Walker verden med storm på rekordtid. Fanagutten har skapt et helt unikt musikalsk uttrykk, og inspirert en hel generasjon i prosessen. I 2017 ble han kåret til den 17. beste DJ’en i verden, i den prestisjefylte DJ Mag-kåringen ‘Top 100 DJ’s’, og i 2018 ble han kåret til årets Spellemann i Norge!

Per dags dato er Alan Walker en av de mest streamede artistene i verden, med over 50 milliarder streams på tvers av alle video- og musikkplattformer. Han har turnért verden over i flere år allerede, og har blant annet spilt main stage på både Ultra Miami og Tomorrowland. I tillegg har han gitt ut låter som ‘Alone’, ‘Darkside’ med Au/Ra og Tomine Harket, og den milliardstreamede ‘Faded’.

I 2018 debuterte den norsk-britiske unggutten med albumet ‘Different World’. Dancing
Astronaut beskrev det som “a tightly threaded collection of songs, which articulates Walker’s sonic artistry” mens Billboard hadde dette å si: “Turning bleating synth melodies into sing-alongs, melts warm Caribbean rhythms with hardstyle booms, and electrifies the dance floor as much as it aims for radio readiness.” Albumet klatret til til topps på VG-lista, og ble 3x platinum sertifisert. Til neste år har han garantert å komme med masse ny musikk, samt et splitter nytt sceneshow, så det er bare å feste setebeltet når den unge superstjernen endelig tar turen til hovedstaden igjen. 

Abboner på vårt nyhetsbrev