Alan walker

Med en genial blanding av herlige og energiske melodier og rytmer, har Alan Walker tatt verden med storm på bare 3 år. Fanagutten har skapt et helt unikt musikkuttrykk, og inspirert en hel generasjon i prosessen. I 2017 ble han kåret til den 17 beste DJ’en i verden, i den prestisjefylte DJ Mag-kåringen ‘Top 100 DJ’s’, og i 2018 ble han kåret til årets Spellemann i Norge!

Per dags dato er Alan Walker en av de mest streamede artistene i verden, med over 9 milliarder streams på tvers av streamingplattformene. Siden dag én har han turnert verden over og har blant annet spilt main stage på både Ultra Miami og Tomorrowland, og med låter som ‘Alone’, ‘Darkside’ med Au/Ra og Tomine Harket, og den milliardstreamede ‘Faded’, har 22-åringen virkelig befestet sin posisjon som en produsent i verdensklasse.

I 2018 debuterte den norsk-britiske unggutten med albumet ‘Different World’. Dancing astronaut beskrev det som “a tightly threaded collection of songs, which articulates Walker’s sonic artistry” mens Billboard hadde dette å si: “Turning bleating synth melodies into sing-alongs, melts warm Caribbean rhythms with hardstyle booms, and electrifies the dance floor as much as it aims for radio readiness.” Albumet klatret til til topps på VG-lista, og ble 3x Platinum sertifisert. I slutten av 2019 annonserte Alan sin første arena-verdensturné ‘The Aviation Tour’, som har tatt han til byer som Mumbai, Shanghai, Bangalore, og mange flere.

Abboner på vårt nyhetsbrev