Alan walker gjør Findingscomeback!

I 2020 får vi et gledelig gjensyn med den norsk-britiske 22-åringen, Alan Walker på Bislett Stadion! Sist Fanavidunderet var innom Findings var i 2017 da han leverte fyr og flamme fra hovedscenen. Vi gleder oss enormt til neste runde!

Per dags dato er Alan Walker en av de mest streamede artistene i verden, med over 9 milliarder streams på tvers av plattformene. I 2017 ble han kåret til den 17 beste DJ’en i verden, i den prestisjefylte DJ Mag-kåringen ‘Top 100 DJ’s’, og i 2018 ble han kåret til årets Spellemann i Norge! 

I tillegg har han spilt main stage på både Ultra Miami og Tomorrowland, og med låter som ‘Alone’, ‘Darkside’ med Au/Ra og Tomine Harket, og den milliardstreamede ‘Faded’, har 22-åringen virkelig befestet sin posisjon som en produsent i verdensklasse. 

I 2018 debuterte den unggutten med albumet ‘Different World’. Albumet klatret til til topps på VG-lista, og ble 3x Platinum sertifisert. I slutten av 2019 annonserte Alan sin første arena-verdensturné ‘The Aviation Tour’, som har tatt han til byer som Mumbai, Shanghai, Bangalore, og mange flere.

Vi er mildt sagt i ekstase for dette comebacket, og gleder oss enormt til å ha Fanagutten på besøk igjen!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+