Bislett Stadion | 10. – 11. september 2021

Alan Walker gjør etterlengtet Findingscomeback!

I år får vi et gledelig gjensyn med den norsk-britiske 23-åringen, Alan Walker på Bislett Stadion! Sist Fanavidunderet var innom Findings var i 2017 da han leverte fyr og flammer fra hovedscenen. I 2021 har han garantert å komme med masse ny musikk, samt et splitter nytt sceneshow, så det er bare å feste setebeltet når den unge superstjernen inntar hovedstaden i september.

Per dags dato er Alan Walker en av de mest streamede artistene i verden, med over 50 milliarder (!) streams på tvers av alle video- og musikkplattformer. I 2017 ble han kåret til den 17 beste DJ’en i verden, i den prestisjefylte DJ Mag-kåringen ‘Top 100 DJ’s’, og i 2018 ble han kåret til årets Spellemann i Norge!

På sin relativt unge karriere har 23-åringen rukket å spille over 600 headliner shows, deriblant main stage på både Ultra Miami og Tomorrowland. Med låter som ‘Alone’, ‘Darkside’ med Au/Ra og Tomine Harket, og den milliardstreamede ‘Faded’, har 23-åringen virkelig befestet sin posisjon som en produsent i verdensklasse.

I 2018 debuterte den unggutten med albumet ‘Different World’. Albumet klatret til til topps på VG-lista, og ble 3x platinum sertifisert. I slutten av 2019 annonserte Alan sin første arena-verdensturné ‘The Aviation Tour’, som tok han til byer som Mumbai, Shanghai, Bangalore, og mange flere.

Med nytt sceneshow, ny musikk, og en ekstra stor appetite for feststemning er det vel trygt å si at alle og enhver er klare for selveste Alan Walker på Bislett Stadion i september.

SE ARTISTBIO

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn