NY SCENE OG FEM NYE ARTISTER TIL FINDINGS! - Findings Festival

NY SCENE OG FEM NYE ARTISTER TIL FINDINGS!

Sola skinner, kroppen kjennes rastløs og våryr, og Findings slipper like gjerne FEM nye artister til vår helt nye scene, Cyan.


Vi har booket noe av det beste den norske musikkscenen har å by på akkurat nå; denne sommeren kommer Cezinando, Julie Bergan, Sushi x Kobe, Sonny Alven og Ina Wroldsen til Findings!

Cezinando har, tross sin unge alder, allerede gjort seg svært bemerket på den norske hip-hopscenen. Karrieren satte for alvor fart i 2016 som «Årets Urørt», etterfulgt av «Årets nykommer» på P3 Gull og «Årets tekstforfatter» på Spellemann. Med hardtslående, raffinerte tekster og et velutviklet lydunivers har Oslogutten bygget opp en solid fanskare som stadig er i vekst. Hans siste låt «Håper du har plass» føk raskt opp på topplistene og ligger i skrivende stund som #12 på Spotify. Han gleder seg også veldig til å komme på besøk:

«Jeg bor jo på Bislett selv. Endelig får jeg brukt stadion til noe fornuftig. Untz, untz, untz.»

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hun blant annet har turnert Europa med hitmaskinen Jess Glynne, varmet opp for Justin Bieber, for å ikke glemme hennes legendariske opptreden på P3’s remiks av Karpe Diem-låta ”Attitudeproblem”. Med hits som ”All Hours”, ”I Kinda Like It”, ”Arigato” og ”Blackout” kan Bergan skilte med mer enn 100 millioner streams.

Sushi x Kobe er blant Bergens mest innovative krefter innen hip-hop og har allerede blitt spådd en kometkarriere. Sterkt inspirert av trap-produsenter som dukket opp på slutten av forrige tiår, og med grafiske tekster om fest og livet som ung har Sushi & Kobe utviklet et uttrykk som treffer deg hardt.

Sonny Alven er siste tilskudd til bølgen av unge norske produsenter fra Bergen, som vekker oppmerksomhet internasjonalt. Den Alven-produserte megahitten ”Our Youth”, hvor britiske Emmi er med på vokal, lå 21 uker på VG-listen. Alven har også opplevd stor suksess med singlene ”Where Do We Go” og ”Irregular Love”, som det også lukter sommer av lang vei.

Ina Wroldsen er en av våre fremste låtskrivere og artister. Du kjenner henne kanskje best som låtskriver og vokalist på Calvin Harris låt ”How Deep Is Your Love” - den mest spilte og streamede låten i 2015, men Ina står også stødig på egne ben blant annet med låten ”Lay it on me” ft. Broiler som toppet listene i fjor sommer.