HVA, HVORDAN, HVOR - OFTE STILTE SPØRSMÅL - Findings Festival

HVA, HVORDAN, HVOR – OFTE STILTE SPØRSMÅL

OFTE STILTE SPØRSMÅLNoe du lurer på om festivalen? Vi har satt sammen en liten liste over FAQs aka. ofte stilte spørsmål om Findings:

Sjekk også vår infoside her for enda mer praktisk informasjon.
DIVERSE

Hvem spiller når?
Programtider kommer nærmere festivalen.
Festivalområdet stenger kl. 23.00, men fortvil ikke - etter den store festen kommer etterfesten. Følg med på på vårt nyhetsbrev og sosiale medier for mer informasjon!

BILLETTKJØP / HENTING AV ARMBÅND

Hva gjør man hvis det står et annet navn på billetten enn ditt eget?
Så lenge du har en gyldig billett og ID kommer du inn på festivalen, uavhengig av hvilket navn som står på billetten. Det er ulovlig å selge sin billett til mer enn kjøpspris.

Kan jeg hente armbånd til andre enn meg selv?
Nei, du kan ikke hente festivalarmbånd til andre enn deg selv - denne festes på personlig og kan ikke tas av før etter festivalen.

Kan jeg gi min festivalbillett til en annen på lørdag, om jeg selv går på fredagen?
Nei, armbåndet festes på når du bytter billett til armbånd og gjelder for begge dager. Det kan derfor ikke overføres til en annen person.

Må jeg skrive ut billetten min eller holder det å ha den med på mobil?
Det er scanning av billetter så det holder å ha den med på mobil.

Kan man komme inn på festivalen hvis man er under 18 år?
Nei dessverre, du må være fylt 18 år innen fredag 18. august, 2017 for å komme inn på festivalområdet og 20 år innen samme dato for å komme inn på premium-områet.
Uten gyldig ID kommer du ikke inn på festivalen.

INNE PÅ FESTIVALEN

Kan man gå inn og ut av festivalområdet?
Man kan gå inn og ut, det er ingen garanti for at det ikke er kø på vei inn igjen, men da har man en egen sluse for dem som allerede har bånd. Der vil det forhåpentligvis gå nokså raskt.

Kan man ta med egen mat og drikke?
Nei, det er ikke mulig å ha med medbrakt. Det selges mat og drikke inne på området.

Kan jeg ta med meg paraply eller regnponcho?
Du kan ta med deg det du ønsker av klær, men ikke lov til å ha med paraply pga. sikkerhetmessig forhold - flere tusen med paraply gir hverken god sikt og litt farlig for utsatte øyne rundt en.

Kan man betale med kort eller kontant?
Mer informasjon kommer.

Hva er forskjell på premiumområdet og festivalområdet?
Premiumområdet har 20-års grense og er for de som ønsker litt bedre plass og større drikkeutvalg på servering. For å komme inn på området må man være fylt 20 år OG ha en premiumbillett. Med premiumbillett har man også tilgang til det øvrige festivalområdet.

Festivalbillett gir tilgang til festivalområdet. Her serveres det øl/vin/mineralvann. Festivalområdet har 18-års grense. Man kan ikke gå inn på premiumområdet med ordinær festivalbillett.

Størstedelen av matserveringen foregår ute på festivalområdet.