GALANTIS TIL FINDINGS - Findings Festival

GALANTIS TIL FINDINGS

GALANTIS

Produsent/DJ-duoen Christian Karlsson og Linus Eklöw aka. Galantis, har med låter som «Runaway (U & I)», «No Money» og «Love On Me» bevist gang på gang hvorfor de er blant kremen av EDM-artister i verden! Nå kommer de til Findings!

Historien om Galantis startet i 2009, da Karlsson´s låtskriversamarbeid med stjerner som Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry og Britney Spears. Fun fact: han var med på å skrive låten «Toxic» for Britney Spears, som han vant Grammy for. Denne førte til at han tok kontakt med Eklöw. (Fun fact 2: Eklöw produserte monsterhiten «I Love It» for Icona Pop) - for å høre om han kunne remixe «Animal» - en single fra Karlsson´s ikke så ukjente band Miike Snow. De to fant umiddelbart tonen og starten på Galantis var et faktum!

Gutta hadde endelig funnet sin perfekte samarbeidspartner: «Det er nesten som telepati» sier Eklöw. «Endelig har jeg noen som jobber som meg selv» sier Karlsson.

Duoen´s felles filosofi har gitt de to Grammy-nominasjoner for deres arbeid med Pharmacy, som gikk inn som #1 på Billboard Dance Album chart.

Galantis har siden dag 1 vært et ustoppelig fenomen, og det er en underdrivelse å si at vi gleder oss veldig til de inntar Bislett Stadion i august!