ALESSO TIL FINDINGS! - Findings Festival

ALESSO TIL FINDINGS!

ALESSO

Med topphits som ”Heroes (we could be)”, «If I Lose Myself" og ”Under Control” og talløse utsolgte konserter over hele verden har Alesso i løpet av få år seilet opp i toppsjiktet blant DJs/produsenter.

Den svenske stjernen startet som mange unge fremadstormende talenter har gjort, på gutterommet. Han fikk raskt oppmerksomhet for sine innovative remikser og dansbare rytmer og ble kontaktet av Ingrosso fra legendariske Swedish House Mafia. Siden den dagen har karrieren kun gått en vei, med over 700 millioner streams på Spotify, samarbeid med Tove Lo, Calvin Harris, #1 hit i Storbrittania og spillejobber på anerkjente festivaler som Coachella, Electric Daisy Carneval og Tomorrowland – for å nevne noen. Nå er han klar for å sette fyr på Bislett Stadion!

”Jeg elsker ideen om å bryte reglene” har Alesso uttalt - Det har han definitivt gjort, og det kommer han til å fortsette med. Så sikre deg en billett til Findings i sommer, en verdig sommerflørt - og bli med på den sjukeste festen og stadionfestivalen i Norge!