ALAN WALKER TIL FINDINGS - Findings Festival

ALAN WALKER TIL FINDINGS

ALAN WALKEREn av verdens mest streamede artister og andre Fana wonderboy (Hei Kygo) - Alan Walker - returnerer til Findings Festival i 2017!

Alan Walker entret musikkscenen med et betydelig smell da han i 2014 slapp den instrumentale, førsteversjonen av den melodiske electro house-låta Fade på nett. Etter å ha mottatt massiv oppmerksomhet, tillagt (magisk) vokal av Iselin Solheim og omdannet til hiten Faded, som trengte kun én måned på å klatre til toppen av spillelistene på Spotify og iTunes i Norden.

Rett i etterkant av julen 2015 hadde den gjort seg betydelig anerkjent på internasjonalt nivå, og her hjemme dyttet den Adeles Hello ned fra tronen på VG-lista. Låta har utvilsomt blitt en verdenshit og satt nok en norsk artist på verdenskartet. Faded er den 10. mest spilte sangen på SpotifyWorldwide i 2016. Med bare 3 utgitte singler har han nå over 1,4 milliarder visninger på youtube og over 20 millioner følgere på sosiale medier.

Hans nyeste single Alone kom i desember 2016 og gikk rett inn på Spotify sin globale toppliste. Alan Walker har i løpet av det siste året blitt håndplukket av Sia til å remixe hennes hit «Move Your Body», spilt utsolgte show og festivaler verden rundt, vært support for Rihanna og hatt de 2 største internasjonale låtene i Kina i 2016!

Han er for tiden på en verdensomspennende headline-turné, hvor han spiller datoer i Europa, Nord- og Sentral-Amerika, i tillegg til noen av verdens største festivaler.

I fjor satte han fyr på Bislett Stadion med sitt spektakulære sceneshow, det blir en underdrivelse å si at vi gleder oss veldig til et gjensyn i august!