STEVE AOKI ER FINDINGSKLAR

Publikumsfavoritten Steve Aoki returnerer til Findings og Bislett Stadion!

Etter X antall flyvende kaker og et totalt kaos inne på stadion i 2019 var det rett og slett uaktuelt å ikke invitere denne legenden tilbake. Med nesten 3 milliarder streams, 2 Grammynominasjoner og godt over 1000 konserter under beltet er det trygt å si at han er en av de mest ettertraktede entertainere i verden.

44-åringen startet ‘Dim Mak’ helt tilbake i 1996, og har siden den gang utviklet det til et trendsettende klesmerke, event, livsstil- og plateselskap. Det har også fungert som springbrett for internasjonale stjerner som The Chainsmokers og The Bloody Beetroots, i tillegg til å stå for noen av de første utgivelsene til globale superstjerner som Zedd og Diplo.

Den imponerende sjangerbrytende katalogen til Aoki selv består blant mye annet av 7 studioalbum, hits som ‘Pursuit of Happiness’ og ‘Boneless’, samt samarbeid med tungvektere som Lil Uzi Vert, BTS, og Linkin Park. Live har han gjort enorm suksess med sin høyenergiske musikk og engasjerende sceneshow. Det har tatt han verden rundt på de mest prestisjefulle festivaler og klubber du kan tenke deg i omtrent 10 år på rad, og vi er i ekstase for at han velger å returnere til Findings!

Å oppleve Steve Aoki live bør være på en hver EDM-elsker sin bucket list, og nå får du muligheten igjen! Vi ses i moshen på Bislet Stadion i august.

Previous
Previous

ÅRETS SISTE ARTISTSLIPP

Next
Next

STORT Artistslipp!