SONNY ALVEN - Findings Festival

BIOGRAFI


Den nå 23 år gamle Dj’en og produsenten fra Fana gjorde seg allerede som tenåring bemerket med usedvanlig stilsikre produksjoner på SoundCloud. Både Alesso, Nause og Tove Lo tok tidlig kontakt for remixer, og veien var kort til platekontrakt med Universal/Casablanca. Gjennombruddet i Norge kom i fjor med Spellemann-nominerte “Our Youth (feat. Emmi)”, som nå er strømmet 30 millioner ganger på Spotify.

"Our Youth" sikret Sonny status som Spotify Spotlight Artist i 2016, og låta ble en stor radiohit her hjemme. Sonny ble så invitert av selveste Kygo på Europadelen av fjorårets Cloud Nine-turné, som inkluderte 19 show i alle europeiske storbyer og inkluderte to utsolgte show på ikoniske Brixton Academy i London. Etter dette gikk turen videre til flere konserter i USA, der Sonny blant annet spilte support for Galantis på Halloween-showet deres i New York.

Sonny’s remake av “California Girls”-låta til den Los Angeles-baserte singer-songwriteren NoMBe gikk rett til topps på Hype Machine da den kom i fjor høst, og har nå over 10 millioner avspillinger på Spotify. Foreløpig siste utgivelse fra Sonny Alven er «Girls EP» som kom i mars.