DJ SNAKE - Findings Festival

BIOGRAFI


DJ Snake debuterte i 2013 med låtene «Bird Machine» og «Turn Down for What», og har i dag etablert seg som en av verdens største og viktigste produsent og artist. Samarbeidet med Major Lazer og Mø i 2015 resulterte i årets mest streamede låt på Spotify. Låta «Let Me Love You», som er et samarbeid med Justin Bieber, tok også hitlistene med storm og har i skrivende stund nesten 600 millioner (!) streams på Spotify.

Foruten å soleklart tilhøre musikkbransjens øverste hylle, er det ingenting som tyder på at den 30 år gamle franskmannen fra ghettoen utenfor Paris har nådd toppen, han har såvidt begynt - og vi spår han en eventyrlig fremtid.

DJ Snake har via egne låter og samarbeid med artister som Lady Gaga, MØ, Skrillex, Justin Bieber og Dillon Francis utvist en unik evne til musikalsk allsidighet blandet med kommersiell teft.

Om du lukker øynene og forestiller deg Bislett Stadion på sensommeren, med den råeste sceneproduksjonen og DJ Snake på scenen med hits som «The Half», «Middle» og «Let Me Love You» på rekke og rad… så skjønner du at det er kun én ting å gjøre: skaffe seg festivalbilletter til 2016-pris (som aldri tidligere har startet billettsalget så bra!).